В магазина на Epic Video games се раздават две игри за една седмица. Този път можете да станете наемен убиец или да изградите гангстерска империя

След като през последните седмици раздаде доста малки нишови заглавия, този път Epic ни очаква истинско събитие, а именно завършекът на поредицата Dishonored. Освен това тези от вас, които са надарени с организационен талант, могат да се отправят към САЩ през 20-те години на миналия век. За кого си струват двете безплатни игри, ще ви кажем тук!

Dishonored: Loss of life of the Outsider

(Жанр: Екшън-приключение – Разработчик: Arcane Studios – Издаване: 15 септември 2017 г.)

Ако досега не сте опитвали някоя от игрите Dishonored, ето едно кратко въведение: В мрачен стиймпънк свят трябва да премахнете различни цели от високо ниво като убиец, като убиете всеки, който се изпречи на пътя ви, или като се промъкнете покрай всички охранители. За целта разполагате с арсенал от конвенционални оръжия като меч, пистолет и арбалет, както и със свръхестествени способности, дадени ви от мистериозния аутсайдер.

И накрая, в третата и последна игра от поредицата, ще се опитате да осигурите смъртта на Външния човек, който според вас е отговорен за многото нередности в света на Dishonored. В ролята на наемен убиец Били Лърк в тази мисия трябва да си проправяте път през подземните части на град Карнака. Въпреки че историята на самостоятелното разширение не може да надмине своите предшественици, изоставянето на системата на хаоса дава повече свобода на игра.

За кого е подходящо това? Ако вече сте играли предишните части на играта или сте фенове на Asssassin’s Creed, със сигурност ще се насладите на Loss of life of the Outsider. Ще преживеете вълнуваща история в един от великите игрови светове на Arcane Studios и ще можете да експериментирате с оръжия и свръхестествени способности, за да се справите успешно с неудачниците. Да сте играли Dishonored и Dishonored 2 не е необходимо условие, но тези, които се интересуват, често могат да си купят двете игри доста евтино по време на разпродажби.

Metropolis of Gangsters

В “Град на гангстери” искате да се възползвате от забраната в САЩ през 20-те години на миналия век, като създадете контрабанден канал за продажба на нелегално произведен алкохол. Създавате собствени дестилерии, набавяте необходимите суровини, научавате нови рецепти и разпространявате невижданите в града стоки. В процеса на работа ще трябва да наемете надеждни служители, които няма да ви издадат на полицията, и да изградите добри взаимоотношения с важни хора.

За кого е тази игра? Ако обичате микроуправлението и да се уверявате, че сте възможно най-ефективни в други игри, може би ще ви хареса и Metropolis of Gangsters. Някои играчи обаче споделят, че изграждането на банда може да бъде много изтощително. На някои места липсва и помощ, което прави играта ненужно трудна за вас.

Харесват ли ви игрите тази седмица? Ще изтеглите ли един от тях или дори и двата? Или вече ги притежавате и имате препоръка или предупреждение? Не се колебайте да го публикувате в коментаритеSource link